الزامی بودن گزارش سه‌ماهه رساله برای دانشجویان دکتری

دانشجویان محترم دکتری تخصصی پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی که پروپوزال خود را تصویب کرده و در مرحله نگارش رساله دکتری قرار دارند لازم است که هر سه ماه یک بار گزارش پیشرفت مراحل رساله خود را تکمیل کرده و به تایید مراجع مربوطه برسانند. این گزارش بایستی به صورت تفصیلی به مهم ترین بخش های پیشرفت رساله اشاره کرده و منطبق با پروپوزال مصوب باشد. در این گزارش های سه ماهه شروع فعالیت ها و نتایج هر کدام از مراحل بایستی توضیح داده شود؛ همچنین منابع مورد استفاده برای پروژه رساله ذکر شوند. پس از نگارش گزارش سه ماهه، دریافت تاییدیه از استاد راهنما، مدیر گروه و معاون پژوهشی بر اساس فرم مربوطه انجام خواهد گرفت. دانشجویان گرامی حتما توجه داشته باشید که دریافت مجوز دفاع از رساله منوط به این است که گزارش‌های پیشرفت کار رساله در زمان‌های تعیین شده تکمیل و به تایید رسیده باشد.

برای دریافت فرم گزارش سه ماهه اینجا کلیک کنید
برای مشاهده سایر فرم های دوره دکتری اینجا کلیک کنید