تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 96

پذیرفته شدگان محترم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد پردیس لطفاً این اطلاعیه را با دقت مطالعه کرده و بر اساس راهنمای آن عمل کنید. پاسخ بسیاری از سوالات شما در این راهنما داده شده است. لطفا موارد مربوط به پردیس را مطالعه فرمایید؛

ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت 15 آّبان به صورت الکترونیکی شروع می شود. ثبت نام حضوری روزهای 16 و 17 آبان خواهد بود.

به اطلاع می‌رساند نام کاربری شما برای ثبت نام الکترونیک در سیستم گلستان:
KH962---—
می‌باشد که در محل جای خالی باید شماره داوطلبی وارد شود. رمز عبور نیز کد ملی شما است.

مرحله دوم (ثبت‌نام حضوری): تحویل و تطبیق مدارک به صورت حضوری روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۶ و ۱۷ آبان ماه.
ثبت نام حضوری پذیرفته‌شدگان در ساختمان پردیس به آدرس زیر انجام می شود: تهران، خیابان انقلاب اسلامی، دروازه دولت، خیابان خاقانی،نبش کوچه شهید محمد بوربور، پلاک ۴۰

برخی از نکات مهم در زمینه ثبت نام کارشناسی ارشد پردیس دانشگاه خوارزمی:
مبلغ شهریه تعیین شده (شهریه ثابت) در سیستم گلستان بایستی هنگام ثبت نام اینترنتی به صورت کامل پرداخت شود. این مبلغ به صورت علی الحساب است و پس از انجام انتخاب واحد ترم بهمن مقدار بدهکار دانشجو تسویه خواهد شد.
تعهد محضری الزامی نیست.
در صورت اشتباه در اپلود اینترنتی مدارک یا کسر مدرک، هنگام مراجعه حضوری به همکاران آموزش اطلاع دهید تا امکان ویرایش برای شما ایجاد شود.
براي اين كه هنگام پرداخت الكترونيك در درگاه بانكي با پيام خطايي به مضمون ~عدم دسترسي غيرمجاز~ مواجه نشوید، لازم است مرورگر اينترنت اكسپلورر(IE) خود را به نسخه 10 يا 11 ارتقا دهید. احتمال دارد سیستم با برخی از کارت های بانکی نیز این خطا را اعلام کند. golestan.khu.ac.ir
تشکیل کلاسها (تهران یا کرج) در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش مشخص شده است.
تغییر رشته امکان پذیر نیست.
فرایند و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در فایل راهنمای ثبت نام به صورت کامل توضیح داده شده است.
برنامه کلاسها و روزهای تشکیل کلاس توسط گروه های آموزشی تعیین می شود.
در صورتی که مدرک کارشناسی ندارید فرم سازمان سنجش مبنی بر تایید تحصیلی با مهر دانشگاه را باید داشته باشید. در صورتی که هنگام ثبت نام اینترنتی این فرم را تکمیل نکرده اید هنگام مراجعه حضوری آن را ارائه دهید.
دانشگاه خوارزمی تعهدی در قبال وام دانشجویی و ارائه خوابگاه به پذیرفته شدگان پردیس ندارد؛ ولی در صورت داشتن ظرفیت به ترتیب اولویت ارائه خواهد شد.
طبق مقررات وزارت علوم، پذیرفته شدگان حتما بایستی تا ۳۱ شهریور فارغ التحصیل شوند در غیر این صورت به هیچ وجه امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نخواهند داشت.
بحث ها در مورد آموزش، دانشجویی، و غیره را از طریق گروه ورودی های ارشد پردیس می توانید پیگیری کنید. مدرک تحصیلی پردیس مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و با امضای ریاست دانشگاه و معاونت آموزشی دانشگاه صادر می‌گردد و تمامی سازمان‌های دولتی و غیردولتی اعتبار آن را پذیرفته‌اند.
کلاسهای پردیس به صورت حضوری و منطبق با استانداردهای دوره های روزانه برگزار می شود.
پذیرفته شدگان محترم شاهد و ایثارگر می توانند هنگام مراجعه حضوری از امور ایثارگران دانشگاه خوارزمی تاییدیه دریافت کنند. برای دانشجویان تکمیل ظرفیت شاهد و ایثارگر شهریه  ثابت به صورت علی الحساب هنگام ثبت نام دریافت میشود و سپس در طی ترم های تحصیلی آتی بدهکاری یا بستانکاری دانشجو با بنیاد تسویه خواهد شد.
براي اطلاع از تعداد واحدهای درسی هر رشته، به سایت وزارت علوم مراجعه شود.