زمان و محل برگزاری آزمون جامع دکتری پردیس 1396

large_blue_circle:بسیار مهم: قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در آزمون جامع: جهت اطمینان از تایید نهایی مجوز آزمون خود حتما با کارشناس مربوطه هماهنگ فرمایید.

شرایط شرکت در ازمون جامع پردیس بین الملل
1.دارا بودن نمره زبان طبق ایین نامه و یا تحویل تعهد نامه مبنی بر آن
2.گذرانیدن واحد های آموزشی طبق سرفصل با نمره قبولی 14 و معدل حداقل 16 (چنانچه دانشجویی درسی را نگذرانده باشد و یا نمره اعلان نشده در کارنامه دارد در آزمون جامع نمی تواند شرکت کند)
3.در صورت دارا بودن پیشنیاز اخذ حد نصاب مورد تایید 12
4.بررسی وضعیت ثبت نام دانشجو در ترمی که درخواست آزمون جامع  دارد (مشغول به تحصیل باشد)
5-تسویه حساب بدهی شهریه

قابل ذکر است دانشجویان متقاضی حضور در ازمون جامع باید حداکثر تا 15 ابان ماه جهت اخذ مجوز ازمون جامع به کارشناسان اموزشی مراجعه نمایند و بر اساس شیوه نامه دوره دکترا، هر دانشجو حداکثر دو نیمسال اموزشی فرصت شرکت در ازمون جامع دارد .
گروه صنایع:
آزمون کتبی ۳۰ آبان ۹ صبح
آزمون شفاهی ۱۲ آذر ۹ صبح
مکان تهران، دانشکده فنی و مهندسی، ساختمان سمیه

رشته فقه و حقوق جزا: روز 30 آبان ساعت ٩ صبح در دانشكده حقوق طبقه سوم ساختمان اداري دانشگاه خوارزمی در تهران.

رشته حقوق خصوصي
کتبی  چهاشنبه ۱ آذر
شفاهی چهارشنبه ۸ آذر
مکان تهران
دروس ۱.حقوق مدنی
منابع مسولیت مدنی دکتر ناصر کاتوزیان و قواعد عمومی قراردادها دکتر ناصر کاتوزیان
۲. متون فقه
منبع مکاسب مبحث بیع وخیارات
۳.حقوق تجارت
منابع. تجار و شرکت های تجاری  اسناد تجاری ورشکستگی  کتب دکتر اسکینی و قانون تجارت

رشته مدیریت آموزشی و مدیریت آموزش عالی
آزمون جامع رشته های مذکور روز سه شنبه سی ام ۳۰ آبان ماه برگزار خواهد شد. این آزمون برای پردیس و روزانه بصورت همزمان و در دانشکده مدیریت برگزار خواهد شد. لطفا برای گرفتن مجوز آزمون به کارشناس گروه مدیریت، سرکار خانم رحیمی مراجعه فرمایید.

گروه جامعه شناسی
 آزمون جامع گروه مذکور روزهای 30 آبان  و اول آذر ماه برگزار خواهد شد.‌ منابع امتحان جامع آبان 96 به شرح زير است:

برنامه ريزي و آينده پژوهي – آقاي دكتر زارع:                                                                                                                                                                                                                                                1- نوسازي، تغيير فرهنگي و دموكراسي=  اينگلهارت، ولزل ترجمه احمدي
2- روش شناسي و آينده نگري=  بابزيد مردوخي
3-  "توسعه انساني نظريه اي در باب تغييرات اجتماعي" براي ولز

مباني نظري فرهنگ – خانم دكتر باقري:
1-  درآمدي بر نظريه فرهنگي -   فيليپ اسميت ترجمه حسن پويان
2-مطالعات فرهنگي، كريس روجك ترجمه پرويز علوي
3-نقد و بررسي سرمشق هاي نظري مردم شناختي و جامعه شناختي از فرهنگ .باقري
4 -معنا در زندگي اجتماعي .جفري الكساندر
5- نظريه فرهنگي معاصر. ميلنر و براويت

روش پژوهش – آقاي دكتر سراج زاده:
  1- بليكي، نورمن (1384)  طراحي پژوهش هاي اچتماعي، ترجمه حسن چاوشيان، تهران نشر ني.
2-  فليك، اوه (1390) درآمدي بر تحقيق كيفي, تهران: نشرني.
3-      فِي، برايان (1381) فلسفه امروزين علوم اجتماعي، ترجمه  خشايار ديهيمي، تهران: طرح نو

رشته مدیریت ورزشی: آزمون کتبی جامع مدیریت ورزشی در تاریخ اول آذرماه در محل دانشکده تربیت بدنی تهران برگزار خواهد شد. مقتضی است جهت اطلاع از مفاد امتحان با مدیر محترم کمیته تخصصی، در تماس باشید. اخذ مجوز حضور در آزمون جامع الزامی است.

رشته زبان و ادبيات عربي
آزمون جامع رشته مذکور روز چهارشنبه بيستم و چهارم آبان ماه برگزار خواهد شد.

مواد آزمون عبارت است از:
1. متون نظم و نثر و تاريخ ادبيات عربي از دوره‌هاي گوناگون، كتاب‌هاي مجاني، دواوين شعراء، وغيره
2. بلاغت و نقد ادبي، كتاب الرؤية الإسلامية للنقد، النقد الأدبي لإحسان عباس، رستاخيز كلمات، بلاغت كتاب مختصر المعاني والمطول
3. صرف و نحو كتاب مغني اللبيب
4. مقاله نويسي و محاضرة و سمينار، بر اساس توافق با استاد.
5. زبان انگليسي تخصصي كتاب دائره المعارف اسلامي به زبان انگليسي، و نظريات نقد ادبي به زبان انگليسي

گروه عمران
عمران سازه ٨/٢٣
عمران ژئوتكنيك ٨/٣٠
محل برگزاري دانشكده فني واقع در طبقه دوم ساختمان اداري دانشگاه در تهران

رشته فیزیولوژی ورزشی : امتحان جامع دانشجويان فيزيولوژي ورزشي عصب و عضله روز چهارشنبه مورخ 1/9/1396 همراه با دانشجويان روزانه در محل دانشكده تهران برگزار مي گردد.
ساعت 8-10 سازگاري هاي سلولي با فعاليت ورزشي
ساعت10 -12 بيوشيمي ورزشي پيشرفته
ساعت 14-16 فيزيولوژي ورزشي پيشرفته عصبي عضلاني
اخذ مجوز جهت شرکت در آزمون جامع الزامی است.

رشته های جغرافیا:
به استحضار مي رساند كه آزمون كتبی جامع دكتراي رشته هاي ژئومورفولوژي و همچنين آب و هواشناسي در تاريخ چهارشنبه 24 آبان ماه راس ساعت 8 و 30 دقيقه صبح به طور همزمان در محل دانشكده علوم جغرافيايي برگزار مي گردد.مواد امتحان به شرح ذيل می باشد.
رشته ژئومورفولوژي، مواد امتحاني

1-  نظریه های مشاوره و رواندرمانی
2-  نظریه ها و روشهای مشاوره خانواده،تحصیلی و شغلی
3-  طرحهای تجربی تحقیق و تحلیل اطلاعات
دانشجویانی که قصد شرکت در امتحان  جامع آبان ماه را دارند ضمن اقدام جهت اخذ مجوز شرکت در آزمون جامع ،در اسرع وقت ،حضوری یا تلفنی با اقای دکتر زهراکار مدیر محترم گروه مشاوره هماهنگی های لازم را به عمل آورند.