کلان‌شهر تهران پایتخت ایران جزء یکی از بزرگ‌ترین کلان‌شهرهای کنونی جهان است. با داشتن تنوع فرهنگی قوی و سرمایه اجتماعی بالا و سطح بالای توسعه انسانی و اقتصادی از مهم‌ترین شهرهای خاورمیانه محسوب می‌شود. هم‌اکنون پنج دانشگاه برتر ایران در تهران واقع می‌باشند؛ و به دلیل قرارگیری تهران در مرکز کشور، فاصله تهران به شهرهای اصفهان، تبریز، شیراز، مشهد مناسب است.

دانشگاه خوارزمی از جنبه حمل‌ونقل عمومی بین بقیه دانشگاه‌های تهران از بهترین موقعیت مکانی برخوردار است. چراکه دانشجویان دسترسی سریع و آسانی به مکان‌های فرهنگی، تجاری و توریستی و به دو ایستگاه مترو شمال- جنوب و شرق – غرب و همچنین به خطوط اتوبوس‌رانی سریع بی آر تی را دارند.

درباره دانشگاه خوارزمی درباره دانشگاه خوارزمی

دانشگاه خوارزمی (نام پیشین: دانشگاه تربیت معلم تهران) یکی از دانشگاه‌های دولتی و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به‌نام محمد بن موسی خوارزمی دانشمند بزرگ ایرانی نامگذاری شده‌است. سابقهٔ تأسیس این دانشگاه به‌سال 1297 خورشیدی بازمی‌گردد و قدیمی‌ترین دانشگاه ایران محسوب می‌شود. در حال حاضر دانشگاه خوارزمی در رشته‌های مختلف علوم پایه، انسانی، تربیتی و مهندسی در مقاطع مختلف از کارشناسی تا دکتری دانشجو می‌پذیرد.
با تحصیل در دانشگاه خوارزمی می‌توانید از تحصیلات عالی، موفقیت دانشگاهی و تجربه یک محیط فرهنگی و توسعه فردی برخوردار شوید. این آموزش‌ها طی یک قرن از زمان تأسیس دانشگاه خوارزمی ادامه داشته است. امروزه دانشگاه خوارزمی با پشتوانه سابقه تاریخی خود و بازآفرینی در فرایندها و زیرساخت‌های خود با سرعت در حال تبدیل‌شدن به یک مرکز آموزش عالی و معتبر در سطح بین‌المللی است.

درباره پردیس بین الملل درباره پردیس بین الملل

پردیس بین الملل یکی از واحدهای دانشگاه خوارزمی است که بر اساس قانون و با هدف پذیرش دانشجو در قبال دریافت هزینه ایجاد شده است. پذیرش دانشجویان از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش یا آزمون اختصاصی، بر اساس مقررات و آیین نامه‌های دانشگاه و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌گیرد. استراتژی جدید  پردیس بین الملل علاوه بر جذب دانشجویان داخلی، جذب دانشجویان از کشورهای مختلف و همچنین ورود به حوزه بازارهای نوین فناوری، میان رشته ای و صنعتی است.

چند نکته مهم در مورد پردیس بین الملل:
  • در حال حاضر دانشگاه خوارزمی در رشته‌های مختلف علوم پایه، انسانی، تربیتی و مهندسی در مقاطع مختلف از کارشناسی تا دکتری دانشجو می‌پذیرد.
  • مدرک تحصیلی پردیس مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و با امضای ریاست دانشگاه و معاونت آموزشی دانشگاه صادر می‌گردد و تمامی سازمان‌های دولتی و غیردولتی اعتبار آن را پذیرفته‌اند.
  • مدرک پردیس کاملاً مشابه مدارک دوره‌های روزانه است و عنوان پردیس در آن به‌عنوان دانشکده ذکر می‌گردد.
  • تنها شیوه‌های جذب دانشجو در پردیس بین‌الملل از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش و یا تبدیل وضعیت دانشجویان مشغول به تحصیل خارج از کشور است.
  • تمامی کلاس‌های پردیس به‌صورت حضوری و کاملاً منطبق با استانداردهای دوره‌های روزانه برگزار می‌شود.
  • اساتید پردیس همان اساتید دوره روزانه هستند و گروه‌های پردیس نیز توسط گروه‌های علمی روزانه مدیریت می‌شوند. از نظر آموزشی هیچ تفاوتی بین دوره روزانه و پردیس نیست، فقط محل برگزاری کلاس‌ها متفاوت است.
  • شهریه کارشناسی ارشد پردیس طبق مصوبه هیئت‌امنای دانشگاه برای دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۱۳۹۵ کاهش چشمگیری (حدود 25 درصد) داشته است.